18 Ağustos 2012 Cumartesi

Live For Speed (LFS) - Full İndir - Şahin Yaması - Türkçe





Hakkında: Araba yarışı simülasyon oyunu ile yeni bir yarış deneyimi yaşayın
Firma: LFS
Lisans: Demo
Sürüm: S2 «» Diğer Sürümler
Platform: Windows 7, Windows Vista, Windows Xp
Dil: İngilizce
Formula yarışlarını aratmayan özellikleri ile öne çıkan Live For Speed gerçek yarış deneyimi kazanmanızı sağlayan simülasyon oyunudur. İlk sürümü ile birçok kişinin beğenisini kazanan Live For Speed şimdi ise 2. sürümü ile sizlerle..

LFS, piyasadaki simülasyon oyunlarına göre gayet başarılı şekilde hazırlanmış ve grafikleri ile sağlam bir oyundur. "Single Player" olarak yani tek başınıza oynamanın yanında, "Multiplayer" olarak serverlar üzerinden arkadaşlarınız ile de oynamanız mümkündür. Oyunda birçok turnuvalara katılıyorsunuz, amaç turnuvaları başarılı şekilde tamamlamaktır. 

Oyun içerisinde birbirinden farklı araba çeşidi bulunmakta olup, istediğiniz araba ile yarış yapabiliyorsunuz. Bunun yanında seçtiğiniz arabaya  aksesuar ekleyebilir ve çıkarabilirsiniz.

Arabayı kullanmak gerçekten çok basit. İster yön tuşları ile ister mouse ile direksiyonu kontrol edebiliyorsunuz. Bunun yanına LFS'yi konsollarla da oynamak mümkündür. Konsol ile oynamak kişiye ayrı bir zevk yaşatıyor ve kendinizi yarışta hissetmenizi sağlıyor. 

LFS, videosunu izlemenizi tavsiye ediyorum. Sizlerde ne kadar sağlam bir oyun olduğunu hemen anlıyacaksınız.


oyunumuzda Şahin Yaması Mevcuttur. 

kurulum : oyun 2 parttan oluşmaktadır. 1 partlıda indirdeikten sonra part 1'e sağ tıklayıp "Buraya Çıkart " Deyin İşlemin Tamalanmasını Bekleyin Oyunu Oynayabilirsiniz

Tek Tıkla İndir

http://turbobit.net/yhzjmfwrm7xh/LFS---Warez-oyun.blogspot.com---.rar.html

Rar Pass: warez-oyun

Gelen Aramalar : Live For Speed Full İndir , Live For Speed Full İndir ,Live For Speed Full teklink indir, LFS Full İndir,Live For Speed Şahin yaması,Live For Speedtoros yaması,Live For Speed Yamaları,LFS Full İndir Şahin Yaması,


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder